L'ajuntament de Fontanals de Cerdanya preveu iniciar en els propers mesos la construcció del nou pont de les Pereres. Després de demanar els permisos a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i a la Confederació Hidrològica de l’Ebre (CHE), l'equip de govern confia en poder desencallar el projecte ben aviat i així millorar la circulació de vehicles i vianants

El Pont de les Pereres és molt utilitzat tant pels veïns que viuen al nuclis d’Age, Vilallobent i les Pereres, com pels ramaders i agricultors de la zona. Es tracta d’un pont estret, d’un sol carril, on no hi poden circular vehicles de més de deu tones. En aquest punt sovint hi han accidents de trànsit, sobretot a l’hivern.

El nou pont serà de dos carrils i es situarà just a a tocar de l'actual. Serà una construcció que s'adaptarà a l'entorn per minimitzar l'impacte visual. Pel que fa al pont vell, aquest es rehabilitarà i es destinarà únicament a vianants i bicicletes.

L'actuació compta amb un pressupost de 300.000 euros i s'emmarcara dins el Pla d'Obres i Serveis. L'ajuntament confia en obtenir algun tipus d'ajut tant de l'ACA com de la diputació de Girona i la Generalitat.

Parlen al vídeo: RAMON CHIA, ALCALDE DE FONTANALS DE CERDANYA