Victòria del Cadí La Seu en el primer partit intersetmanal de la Liga Femenina. Les alt urgellenques s'han imposat per 59 a 78 a la pista del Campus Promete. Un resultat final que no ha estat ajustat a diferència dels triomfs d'aquesta temporada.
Les jugadores han anat sempre per davant del marcador, i el primer temps ha marcat la tònica del partit. El primer parcial ha acabat 18 a 24, i jugada a jugada l'equip que dirigeix Bernat Canut ha anat agafant distància al marcador fins arribar al descans amb el màxim avantatge 33 a 46. A la represa, les urgellenques han mantingut l'avantatge. La màxima anotadora del Cadí ha estat Tinara Moore amb catorze punts, seguida de la base Yurena Diaz amb 11.
El Cadí és un dels tres únics equips que es mantenen imbatuts a la lliga, han guanyat els 3 partits que s'han disputat. Les alt urgellenques ocupen una tercera posició provisional. El líder és el vigent campió, L'Spar Citylift Girona. I el segueixen el perfumerías Avenidas, que és el pròxim rival del Cadí a la competició.