Per tal d'evitar l'excés de velocitat amb què circulen alguns vehicles quan passen per la Molina, l'ajuntament d'Alp ha decidit instal·lar radars en alguns punts conflictius, com ara a l'entrada del nucli urbà. Abans, però, el consistori eliminarà els passos de vianants amb ressalt de la població ja que creu que malmeten els vehicles i no solucionen els excessos de velocitat.

Recordem que l'ajuntament de Das va optar, fa un any i mig, per instal·lar radars de velocitat en un tram on el límit de velocitat és de 50km.

A banda d'aquesta actuació a la Molina, l'ajuntament preveu refer el paviment del carrer d'Orient, un dels principals accessos al nucli d'Alp. Es tracta d'un vial força malmès i on fa temps que no s'hi actua. Els treballs en aquest punt han d'estar enllestits a mitjans de novembre.

Tot plegat suposarà una inversió d'uns 50.000 euros, finançats amb fons municipals.

Parlen al vídeo: CARLOS ADSERÀ, ALCALDE D'ALP