Després de la bona acollida que va tenir l'any passat, l'Associació de Comerç de Puigcerdà i Cuina Pirinenca de Cerdanya organitzen aquest dissabte el segon 'Puigcerdà Tasta'. Restauradors de l'entitat elaboraran, al Passeig 10 d'Abril, diferents tastets de plats elaborats amb productes locals. La iniciativa vol, per una banda, donar a conèixer la gastronomia de la zona i, per l'altra, incentivar el comerç de la vila, ja que els establiments adherits donaran vals de descompte per a fer els tastets.

Els comerciants associats repartiran en total uns 1500 vals de descompte als seus clients.

La iniciativa vol, doncs, buscar sinergies entre el sector del comerç i el de la restauració.

Enguany, l'entitat Cuina Pirinenca de Cerdanya elaborarà tastets de sopa de verdures de tardor, truita de riu rostida amb espècies i cafè, arròs amb bolets de Cerdanya, hamburguesa de vedella ecològica de la comarca amb ceps i caneló de codony i mató.

A diferència de l'any passat, quan la fira va tenir lloc durant tot un dia, enguany s'oferirà de 5 de la tarda a dos quarts de nou de la nit, que és quan s'espera que hi hagi més gent.

Parlen al vídeo: MARIA MARTÍNEZ, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ COMERÇ PUIGCERDÀ