Bellver de Cerdanya acollirà aquest divendres i dissabte la 45 edició de la Fira Ramadera, que l'any passat va reunir prop d'un centenar de caps de bestiar i una vintena d'explotacions. El dia fort, el dissabte, començarà amb un esmorzar popular i després tindrà lloc el concurs, on un jurat qualificat determinarà quins són els millors exemplars de vaca Bruna i cavall pirinenc català. A continuació hi ha previst un dinar popular. Diumenge al matí es farà el concurs morfològic de raça frisona, on també hi hauran premis al millor bestiar.
La fira ramadera de Bellver també tindrà parades multisectorials pels carrers del nucli urbà i inflables per als més petits.
A banda, aquest cap de setmana la població acollirà la Fira de Playmòbil al Centre Cívic Escoles Velles i la desena trobada Diàdona, associació de dones acordionistes i percussionistes del Pirineu.