Catorze empreses i una vuitantena de persones que busquen feina s’han trobat dijous al matí a la 5ª edició del workshop ocupacional a La Seu D’urgell. Hi ha entitats que participen de la iniciativa des de la primera edició, com és el cas de Taurus o Pirinées, i d'altres que s'estrenen.

1 de cada 5 alt-urgellencs treballa a Andorra, pel que no és estrany que en aquesta edició del workshop la meitat de les empreses hagin estat andorranes.

El govern Andorra determina el número de treballadors estrangers a través del sistema de quotes.

Aquest mes d'octubre s'obriran les ofertes laborals de cara a la temporada d'hivern.

El que determinarà la jornada sí que ha estat exitosa o no serà si les converses entre empresa i candidats acaben amb un contracte laboral. O si no pròximament, ja que també s'han recollit les dades dels participants de la jornada perquè en un futur poden aparèixer ofertes laborals adients pel seu perfil.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D'URGELL - ROSA MARIA CALL, DEPARTAMENT D'IMMIGRACIÓ GOVERN D'ANDORRA