Llívia s'adhereix aquest cap de setmana a les Jornades Europees del Patrimoni amb tot un seguit d'activitats, com visites, tallers i música. Dissabte 12 a les 11 del matí es realitzarà un taller familiar al Castell per reconèixer els fenòmens atmosfèrics de la zona, a càrrec del Miquel Comas. Al vespre, a les 20h, la companyia teatral Píndoles presentarà tres obres de microteatre itinerant en tres espais: la torre Bernat de So, l’església parroquial i el museu municipal.

Diumenge 13 a les 11h, tindrà lloc una visita guiada per conèixer la Llívia romana. A les cinc de la tarda i com a cloenda, en Xavi Demelo delectarà els assistents amb música i humor amb el seu espectacle “Histèries uterines”, que tindrà lloc al museu municipal.

Per participar en qualsevol d'aquestes activitats cal inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat. S'han de fer al museu municipal.

Des de l'àrea de Turisme de l'ajuntament han cregut oportú sumar-se a aquestes jornades per posar en relleu la importància del patrimoni de l'enclavament llivienc, que recordem compta amb el fòrum romà, el castell, l'església del gòtic tardà de Nostra Sra dels Àngels o la col·lecció de la farmàcia Esteva.