En el ple celebrat aquest dilluns al vespre a l’Ajuntament de Tremp s’ha aprovat el compte general del pressupost 2018; les inversions del qual van sobrepassar el sostre marcat pel govern espanyol, fet que va provocar haver de fer un Pla econòmic financer que afecta a les inversions dels següents anys. Tot i així l’equip de govern es reafirma en les inversions fetes.

L’equip de govern ha remarcat que les línies de subvencions no passen per aquest control, de manera que els ajuts que arribin via subvenció es podran invertir directament.
D’altra banda, s’ha incorporat una moció d’urgència al ple dels grups d’Esquerra i Junts de suport als nous empresonats i de rebuig a les actuacions del govern espanyol.

Compromís per Tremp s’ha abstingut en aquesta moció ja que considera que l’entrega abans de començar el ple no els ha donat temps per llegir-la detingudament. El que sí que s’ha aprovat per unanimitat són les 2 mocions presentades per aquest mateix grup: una en defensa de la sanitat al món rural i una sobre la proposta de nous horaris del tren Lleida-La Pobla de Segur.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP