L'ajuntament de Puigcerdà preveu seguir millorant els carrers dels pobles agregats: Age i Vilallobent. En el cas d'Age, l'equip de govern ja ha tret a licitació les obres de remodelació del carrer de la Font, al nucli de la població. Els treballs, que començaran en les properes setmanes, consistiran en refer el paviment, que es troba força malmès, i col·locar la senyalització horitzontal. A més, també s'actuarà al subsòl del vial.

Es preveu que les obres s'executin durant els mesos d'octubre i novembre.

Al llarg d'aquest 2019, l'ajuntament de Puigcerdà ha actuat en diferents carrers tant d'Age com de Vilallobent. Concretament s'han fet millores a l'entrada d'Age, a la carretera que uneix aquesta població amb Palau i als carrers Major, Central i Serrat de Vilallobent

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ