Compromís Pel Pirineu ha denunciat tractes de favor en assumptes urbanístics a pobles de l'Alt Urgell. Segons diuen, un d'aquests casos, es troba al municipi de Peramola, on consideren que no s'ha respectat l'ús públic dels camins, ja que l'Ajuntament va aprovar al ple extraordinari del 15 de juliol el tancament d'un camí.

Des de l'equip de govern asseguren que el cas concret denunciat per l'oposició és en una finca particular. I, afegeixen que aquest accés es va habilitar expressament per treure fusta d'una finca privada.

Tanmateix, des del consistori afirmen que el camí estarà accessible a mitjans públics en situacions de necessitat, com pot ser en l'extinció d'un incendi.
En un altre ordre de qüestions, Compromís Pel Pirineu també reclama arquitectes tècnics que no estiguin condicionats per ingerències polítiques.

Parlen al vídeo: ANTONI MAS, conseller de CompromísXPirineu - JOAN PUIG, alcalde accidental de Peramola