Per tal que la Fira del Cavall de Puigcerdà no coincideixi amb Tot Sants i així propiciar dos caps de setmana amb bona afluència turística, el consistori ha optat per celebrar la fira el cap de setmana del 10 i 11 de novembre. Això ha obligat a canviar la seu del col·legi electoral per a les properes eleccions al Congrés dels Diputats del 10N, que per primera vegada no serà a l'escola Alfons I. Els veïns i veïnes hauran d'anat a votar, doncs, a l'Institut Pere Borrell. D'aquesta manera l'ajuntament vol assegurar que els electors puguin arribar còmodament a l'institut.

Recordem que durant la Fira del Cavall, els carrers del nucli urbà fins a l'entorn de l'estany s'omplen de parades multisectorials. Precisament l'escola Alfons I està situada just en un dels trams més concorreguts on durant aquell cap de setmana no s'hi pot accedir en vehicle.

L'ajuntament preveu que els votants que es desplacen en cotxe podran aparcar a l'aparcament del carrer Escoles Pies o bé al de sota el Museu Cerdà.