Aquest dissabte, Esterri d’Àneu ha acollit la sisena edició de les Jornades per a l’Execel·lència. Un esdeveniment que enguany s’ha centrat en les dones a l’alta muntanya i ha ofert un espai de debat ampli on s’ha donat a conèixer aquesta temàtica des de punts de vista molt diversos.

Unes jornades que també posicionen el Pirineu en general al món i Esterri d’Àneu en concret, ja que es destaca l’alt potencial dels diferents ponents i com aquests tenen així també l’oportunitat de conèixer el territori.

S’ha comptat amb personalitats tan conegudes com Carme Ruscalleda, Maria Barbal, Pilarín Bayés, Araceli Segarra, Lourdes Benería, historiadores, empresàries i emprenedores de fora i del territori, però també amb la col·laboració d’escoles i instituts de la comarca.
També en acabar aquestes jornades, que han batut rècords d’assistència de públic, s’ha desvetllat la temàtica de l’any vinent: la sostenibilitat.

Parlen al vídeo: JESÚS MONTOLIU, PRESIDENT ASSOCIACIÓ JORNADES PER A L’EXCEL·LÈNCIA - PERE TICÓ, ALCALDE ESTERRI D’ÀNEU