Diumenge s'ha posat punt final a una setmana carregada d'activitats per celebrar la festa de la gent gran. La jornada ha començat amb una missa solemne a la catedral de Santa Maria d'Urgell. A les 12 del migdia, a la sala Sant Domènec, moment per als parlaments institucionals, a càrrec de l'alcalde, Jordi Fàbrega i la regidora de la gent gran, Marian Lamolla, i tot seguit una actuació musical. I, a l'hora de dinar, direcció a la pista polivalent de la zona esportiva, on un centenar de persones s'han aplegat per celebrar el dinar popular.
Des de l'Ajuntament valoren l'actitud participativa i col·laborativa de la gent gran de la ciutat.

I com no podia ser d'una altra manera, la música ha tancat la festa, en aquesta ocasió ball popular a càrrec del Duo Làser.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, REGIDORA DE LA GENT GRAN