Més d'una seixantena de persones de totes les edats i perfils han participat aquest dilluns a una nova edició de la Jornada d'Ocupació i Emprenedoria, impulsada pel Consell Comarcal de Cerdanya. L'objectiu d'aquesta trobada és posar en contacte persones que busquen feina amb aquelles empreses que disposen de llocs de treball.

La jornada ha comptat enguany amb 10 empreses, dues de les quals de l'Alta Cerdanya. És una xifra inferior a la de la passada edició, tot i que algunes d'aquestes deu empreses oferien més d'un lloc de feina. Els sectors han estat diversos, des del lleure i l'esport, fins al sociosanitari o hostaleria.

Un dels atractius de la jornada són els 'cara a cara', és a dir, entrevistes curtes perquè les dues parts es coneguin.

Des de l'any passat, la jornada inclou també als emprenedors. De fet, a la tarda ha tingut lloc un taller sobre com emprendre des dels valors, on hi han participat una quinzena de persones.

La jornada d'Ocupació, organitzada per l'ens cerdà conjuntament amb el Consorci Alt Urgell Cerdanya i Cerdanya Jove, té lloc just abans de la temporada d’hivern, quan es registra el major nombre de contractacions a la comarca, juntament amb el mes d’agost.

Parlen al vídeo: NEUS BARALDÉS, TÈCNICA CC CERDANYA