El Consell Comarcal de Cerdanya organitza el proper dilluns 7 d'octubre a Puigcerdà una nova edició de la Jornada d'Ocupació i Emprenedoria. Per poder preparar bé la jornada, aquest dijous s'han ofert tres tallers diferents adreçats a aquells que cerquen feina. Així, els assistents han après com fer una presentació personal, com preparar una entrevista o com redactar un currículum.

Als tallers hi han participat unes 10 persones de perfils ben diversos però amb l'objectiu de millorar la seva situació laboral.

Així doncs, el Campus Cerdanya acollira dilluns la Jornada d'Ocupació i Emprenedoria, on ja hi han inscrites una vuitantena de persones i una quinzena d'empreses de diferents sectors i tant de l'Alta com de la Baixa Cerdanya. L'objectiu de la trobada és posar en contacte aquells que busquen feina amb empreses que cerquen personal.

Parlen al vídeo: CLÀUDIA SALA, REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL CC CERDANYA