L’equip sènior femení del CG Puigcerdà debutarà a casa aquest dissabte rebent a les actuals campiones les darreres temporades i màximes favorites als títols en joc aquest any, SAD Majadahonda. La coincidència del partit amb un encontre de la competició de línia que es jugarà a Madrid entre el Tres Cantos i el Rubí Cent Patins farà que pel partit hi hagi baixes significatives als dos equips. Així, les ceretanes no comptaran amb Pareja ni tampoc amb la portera Moreno.

El Puigcerdà encara no podrà comptar amb algunes jugadores per lesió o per coincidència amb altres activitats però afronta el partit amb molta il·lusió per debutar a casa davant de l’afició. L'equip ocupa la darrera posició amb un partit disputat i té un calendari molt dur per començar la
competició. Malgrat tot, encaren el partit sense complexes i amb ganes de fer les coses bé.

Tot i l’horari, dos quarts de tres de la tarda, s’espera que la curiositat per la nova secció del club animi els aficionats a apropar-se a la pista ceretana. L'entrada serà gratuïta.