Tal com va fer l'any passat, l'ajuntament de Puigcerdà ha decidit que la fira del Cavall no coincideixi amb Tot Sants, per tal de propiciar dos caps de setmana amb força volum de gent a la comarca. La decisió l'ha pres conjuntament amb l'associació de criadors i els hotelers, comerciants i restauradors. Així, doncs, la Fira del Cavall se celebrarà el cap de setmana del 9 i 10 de novembre en contra del que manava la tradició, que la fixava el primer cap de setmana del mes.

A banda, Puigcerdà acollirà el 16 de novembre una nova edició del Concurs Nacional del Cavall Pirinenc Català. És la tercera vegada i la segona consecutiva que la vila és la seu d'aquest certamen, on hi participen els millors exemplars de les comarques pirinenques. D'aquesta manera, Puigcerdà s'assegurarà la celebració de dos caps de setmana seguits dedicats al cavall. Des del consistori han mostrat el seu interès perquè el concurs es quedi permanentment a Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ