L'entitat Proj'aide 66, ubicada a Perpinyà, ha fet una donació molt especial a l'hospital de Cerdanya. Es tracta d'aquest cotxet elèctric que permetrà que els nens i nenes tinguin menys por quan entrin a la sala d'operacions o hagin de fer-se una prova. Segons ha explicat el cap de pediatria del centre, Eduard Carreras, s'ha demostrat l'eficàcia d'aquesta eina per baixar el nivell d'estrès dels infants. Fins i tot, ajuda a reduir la medicació prèvia a la intervenció.

El cotxet elèctric funciona amb una bateria i pot circular teledirigit o bé els mateixos nens i nenes el poden posar en marxa. L'aparell ja s'ha incorporat a l'àrea de pediatria del centre, de manera que els infants ja el poden utilitzar.

Des de l'entitat PROJ'Aide 66 han explicat com han recollit els diners per adquirir-lo.

Des de l'hospital de Cerdanya s'han mostrat agraïts de rebre aquesta donació per part d'una associació francesa.

Parlen al vídeo: EDUARD CARRERAS, CAP PEDIATRIA HOSPITAL CERDANYA - CHANTAL DIDELOT, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ PROJ'AIDE 66