Aquest cap de setmana, un any més, les vaques, els cavalls i les ovelles tornaran a ser els protagonistes de la Fira Ramadera de la Pobleta de Bellveí, a la Vall Fosca. Una fira que començarà el divendres a la tarda amb una jornada sobre la cuina d’aprofitament. Seguirà dissabte amb la sisena edició del Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català i diumenge amb el 22è Concurs d’Animals de Raça Bruna dels Pirineus, on participen una cinquantena de vaques de diferents races, d’una quinzena d’explotacions, la majoria del municipi.
Però també hi ha altres activitats com el mercat firal i la Fireta, un espai per als més petits de casa amb diferents tallers.
Demostració d’oficis com les puntaires de la Vall Fosca, el matalasser, el ferrador, el cisteller o la ceramista també hi seran presents i es podrà tastar vins del territori i degustar el menú típic de Fira als restaurants del poble. I es podrà visitar una exposició sobre l’escola d’abans.