El Consell Comarcal del Pallars Jussà, en el darrer ple celebrat aquest 1 d’octubre, aprova per unanimitat la moció en defensa dels drets civils i polítics. Una moció que parteix d’una campanya de l’Oficina de Drets Civils i Polítics de la Generalitat en la defensa dels drets a la ciutadania davant les vulneracions que s’estan produint en els últims anys.

També en el ple s’ha aprovat la primera modificació de l’ordenança específica reguladora del preu públic del menjador escolar que suposa l’increment de 10 cèntims per menú. I un conveni de col·laboració entre els diferents ens de salut i sanitaris i el consell comarcal.

I finalment s’ha aprovat una altra col·laboració amb el departament de Justícia per la gestió del Servei d’Informació Mediadora.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ