A només dos dies de començar, l'onzena edició de l'Ultra Pirineu escalfa motors. Des de divendres i fins diumenge, els millors corredors del món es donaran cita al Parc Natural del Cadí Moixeró. Oriol Cardona, Dmitry Mityaev, Stian Angermund-Vik, Tòfol Castanyer, Fernanda Maciel o Mimmi Kotka ja han confirmat la seva participació.

L'Ultra Pirineu consta de diverses curses. L'Ultra de 96 km, 6200 metres de desnivell i sortida a Bagà i les dues noves proves: la Trail de 56 km, 2800 m de desnivell i sortida a Bellver de Cerdanya i la Sky Pirineu de 36 km, 2400 m de desnivell i sortida també a Bagà. Aquesta última és la penúltima prova de les Migu Run Skyrunner World Series i de les Golden Trail National Sèries. A més, també hi seran la Mitja Pirineu, la Nit Pirineu i la Pirineu XS per a infants, que tindrà lloc el diumenge a Bagà.

L'esdeveniment es podrà seguir en directe per la web i la pàgina de Facebook de la cursa i TV3 retransmetrà la Sky Pirineu.