El Consell Comarcal de Cerdanya ha organitzat aquest dimecres una jornada sobre la viabilitat econòmica de la incorporació de productes locals als establiments turístics, com ara hotels o restaurants. La formació ha anat a càrrec d'un economista, qui ha parlat de com gestionar el negoci per obtenir el màxim benefici. Amb aquest tipus de jornades, es volen donar eines als establiments turístics cerdans perquè valorin la possibilitat d'incorporar productes de proximitat.

A més, utilitzar productes de la zona repercuteix directament en l'economia del territori. Aquesta és una de les idees que també reben els assistents, alguns dels quals ja treballen amb carn o làctics elaborats a Cerdanya.

L'ens comarcal organitza periòdicament aquests tipus de jornades per tal d'oferir ajut i formació contínua als establiments turístics.

Parlen al vídeo: CAROL NAVAU, GERENT CONSELL COMARCAL CERDANYA - MANUEL SÀNCHEZ, ECONOMISTA