Més de 400 persones han sortit aquest dimarts al vespre a Tremp per commemorar el segon aniversari de l’1 d’Octubre en una marxa de Torxes multitudinària. Ha sortit de l’escola Valldeflors i ha arribat davant de l’Ajuntament de Tremp on ha tingut lloc la lectura de manifestos.

Un any més els veïns i veïnes de Tremp i voltants han volgut fer sentir la seva veu i reivindicar el resultat de les urnes de l’1 d’octubre del 2017. L’any passat es va col·locar una placa en record a la data a la façana de l’escola i enguany s’ha tornat al centre com a punt de partida de la marxa, que ha transcorregut amb ambient reivindicatiu però festiu.
Un cop arribats a la plaça de l’Ajuntament, algunes de les torxes s’han disposat al terra creant una gran estelada de foc que s’ha mantingut encesa durant la lectura de manifestos i record als empresonats. L’acte ha acabat amb crits de llibertat i el cant dels Segadors.

Parlen al vídeo: ALEIX CREUS, COORDINADOR ANC PALLARS JUSSÀ