Finalment serà la mateixa Unió Temporal d’Empreses que està duent a terme les obres al túnel de Tresponts qui acabarà les tasques a les galeries d’evacuació. Fa uns dies, un conflicte entre aquesta UTE i l’empresa que havien subcontractat per fer les galeries, va fer que aquesta darrera companyia es retirés de les obres. Després d’unes setmanes buscant una solució, des de Territori i Sostenibilitat han anunciat que ja s’ha trobat.

En aquest sentit, Calvet ha deixat clar que la resta de les obres segueixen avançant sense problemes.

Aquesta setmana han començat els talls a la carretera C-14 entre el punt quilomètric 163 al 166. Es dóna pas alternatiu amb senyalització fixa. Es preveu que les afectacions al trànsit s'allarguin fins al 2 de novembre.

Parlen al vídeo: DAMIÀ CALVET, CONSELLER TERRITORI I SOSTENIBILITAT