Concentració d’unes dues-centes persones dimarts al vespre a la plaça dels Oms per commemorar el segon aniversari del referèndum de l'u d'octubre. L’acte ha estat convocat per l'ANC, Òmnium Cultural, Junts per la Seu i Esquerra republicana de La Seu i s’ha llegit una carta escrita per Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

A la concentració no han faltat els crits de llibertat, independència i el cant dels segadors.
Organyà també har recordat la jornada amb un sopar solidari. Una taula parada amb tots els detalls, tot i que l'objecte principal ha estat l'urna, símbol de la jornada que s’ha recordat. S’ha situat al centre de la sala, i una vegada acabat el sopar, s’ha sortejat entre els assistents.
L'activista Rai Lopez, conegut per anar caminant fins a Waterloo ha estat present a l'acte i ha remarcat el paper del Consell de la República per aconseguir la independència.

A més, l'exconseller Toni Comín, des de Brussel·les, ha dirigit unes paraules als assistents. Tots els comerciants d'Organyà han col·laborat l’acte organitzat per l'ANC de l'Alt Urgell.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - RAI LÓPEZ, ACTIVISTA FEM REPÚBLICA