El Pallars Jussà ja ho té tot a punt per estrenar la segona edició de Cordevi, un festival gastronòmic on els menús kilòmetre 0, les experiències enogastronòmiques, els camins ramaders i els productors agroalimentaris són els protagonistes.

El Cordevi se celebra del 4 d’octubre al 17 de novembre, compta amb una cinquantena d’activitats, i vol ser un punt d’unió entre les diferents fires dels pobles pallaresos i complementar-les amb experiències autèntiques i exclusives per promoure el patrimoni comarcal.

A banda de les activitats adreçades a tots els visitants, també hi ha jornades tècniques impulsades des del programa Al teu gust, aliments del Pallars per productors i restauradors de la zona.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP - PEP PALAU, PRESIDENT APAT - EVA CARMONA, PROPIETÀRIA DEL CELLER EL VINYER