David Valero i Clàudia Galícia s'han emportat la 3a edició de la Catalunya Bike Race, la cursa per etapes de Josep Antoni Hermida que s’ha fet els darrers quatre dies amb el centre neuràlgic a Puigcerdà. La cursa ha tingut 200 quilòmetres amb 5.380 metres de desnivell positiu acumulat.

Valero ha aprofitat les punxades que ha patit Nicholas Pettinà, que sortia líder en l’etapa amb 40 quilòmetres, i tot i veure’s també afectat amb problemes mecànics els ha pogut resoldre ràpid i marxar amb Sergio Mantecón (Kross Racing Team) i Iván Díaz (Cult Bikes), primer i segon a l’arribada davant seu i, també, segon i tercer a la general.

Galícia, conscient de la seva avantatge davant dels seus rivals, ha sortit previnguda a la recerca d'evitar problemes mecànics que han marcat l'etapa. La ciclista osonenca ha tornat a guanyar la cursa i amb un ampli marge i ha tret més de deu minuts a Eva Lechner , guanyadora de l’etapa i que ha superat Hildegunn Gjertrud Hovdena a la general, finalment tercera

La Catalunya Bike Race ha comptat amb la participació de més de 750 ciclistes de fins a 26 nacionalitats diferents, com Alemanya, Argentina, Bolívia, Cuba, Finlàndia, Marroc, Nova Zelanda o Suècia.

Parlen al vídeo: DAVID VALERO, VENCEDOR 3a CATALUNYA BIKE RACE - CLÀUDIA GALÍCIA, VENCEDORA 3a CATALUNYA BIKE RACE