L'església de Santa Maria de Talló a Bellver s'ha omplert aquest diumenge a la tarda duran la 20a edició de la Trobada de Corals de Cerdanya, una cita cultural molt consolidada a la comarca. Enguany hi han participat uns 170 cantaires, vingut de l'Alta i la Baixa Cerdanya i també de l'Alt Urgell.

Les 9 corals que han estat presents a la trobada han estat la Capella de Santa Maria de Puigcerdà, Cerdanya Canta, Cor Signum, Carol en Musique, Flor de Neu, A4 Cors, la Coral de Bellver, el Conjunt Vocal i Consonant i el Grup Coral de l’Escola de Música Issi Fabra. Cadascuna ha ofert als assistents tres cançons del seu repertori habitual i també han cantat dues peces conjuntes.

La Trobada de Corals de Cerdanya és també una jornada d'intercanvi entre totes les corals. Després del recital, cantaires i públic comparteixen un pica pica just davant l'església.

Parlen al vídeo: :SARA ALIAGA, TÈCNICA PATRIMONI CC CERDANYA