Setena posició per a Núria Vilarrubla a la final de canoa femenina després d’obtenir el millor crono a la semifinal. L’alemanya Andrea Herog es va endur la medalla d’or, seguida de la pentacampiona mundial, Jessica Fox. La quarta posició va ser per a una jove palista de tan sols quinze anys. La segona palista espanyola que va passar la final, Klara Olazabal va obtenir la cinquena posició.

L’equip espanyol va tenir més sort a la categoria de kaiac masculí, David Lorente i Joan Crespo van pujar al segon i tercer esglaó de podi. El guanyador va ser txec Jiri Prskavec.

Pel que fa a les finals disputades dissabte, l’urgellenc Miquel Travé en la categoria de canoa masculina va quedar fora de la final en acabar al dissetè lloc. El basc Ander Elosegi va obtenir el subcampionat. El francès Cédric Joly es va penjar l’or i el bronze l’escolvac Luka Bozic.

La palista MaialenChourraut es va quedar sense pujar al podi. Va ser penalitzada per saltar-se una porta a la final. La sorpresa va ser la campiona de la categoria, l’eslovena Eva Tercelj. L’autraliana Jessica Fox, es va endur la segona medalla individual de plata, al Campionat Mundial de La Seu, però aquesta en la categoria de caiac. Laia Sorribes i la urgellenca Marta Martínez van quedar eliminades a les semifinals, amb el 19è i 28è lloc respectivament.
Els resultats obtinguts de la selecció espanyola assegura la plaça en els Jocs Olímpic de Tòquio 2020 en les 4 categories, caiac masculí i femení, i canoa masculina i femenina.

Parlen al vídeo: KLARA OLAZABAL, PALISTA C1 - JOAN CRESPO, PALISTA K1 - ANDER ELOSEGI, PALISTA C1