La primera fira de formatges Pirineus SlowFood ha tingut lloc dilluns al matí a l’espai de Tast de Mas d’Eroles situat a Adrall on s’han reunit cuiners provinents de diferents punts de Catalunya que formen part del col·lectiu slow food Km0, i vuit formatgeries de l’Alt Urgell i la Cerdanya .

La jornada gastronòmica s’ha iniciat amb una presentació i tast de formatges.

A continaució, ha tingut lloc un dinar degustació, format per sis plats que els cuiners de restaurants de slowfood han adaptat per a l’ocasió, és a dir, han incorporat a la seva elaboració els formatges de la zona. Un dels plats ha estat el pebrat d’Ossera amb salmorejo, tomàquet rostit i figues o el caneló de carabassó amb mousse de formatge Baridà i pesto.

Parlen al vídeo: SALVADOR MAURA, FORMATGER I PROPIETARI MAS D’EROLES