Ferrocarrils de la Generalitat gestionarà l’estació de Boí Taüll aquesta propera temporada d’esquí, ja de forma directa. Després d’un any fent-ho des d’Actius de Muntanya, aquest hivern l’estació ribagorçana se sumarà a les altres cinc estacions del Ripollès, Cerdanya i el Pallars Sobirà que ja són gestionades per Ferrocarrils. Tot plegat ho ha confirmat aquest dissabte el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, des de l’Alta Ribagorça.

Calvet ha visitat l’Alta Ribagorça per presidir les reunions del consell rector de l’Idapa, del Consell General de Muntanya i de la Taula estratègica d’estacions de muntanya. En aquest marc, ha donat a conèixer que Catalunya disposarà a finals d’any d’un Llibre blanc de les estacions de muntanya.

Calvet també ha anunciat que els primers mesos de l’any que ve el Govern ja portarà al Parlament l’actualització de la Llei de Muntanya, per tal que pugui començar la seva tramitació.

Parlen al vídeo: DAMIÀ CALVET, CONSELLER TERRITORI I SOSTENIBILITAT