L'equip sènior masculí del Club Gel Puigcerdà ha caigut per la mínima a la pista del Majadahonda. Els ceretans, marcats per les nombroses baixes, no han pogut aconseguir cap punt en desplaçament de dissabte i han perdut 2-1.

Tot i disputar un partit força seriós, l’equip groc i negre finalment no ha pogut ser més efectiu de cara a la porteria. Domini local inicial que els ceretans han pogut contrarestar gràcies al porter finlandès Tornqvist, que ha tornat a ser peça clau en aquest partit.

En el tram final del primer període el Majadahonda s’avançava en el marcador materialitzant una de les ocasions en superioritat. En aquesta part el CG Puigcerdà no aconseguia generar massa joc ni aprofitar les superioritats.

En el segon període, el Puigcerdà ha tingut més control del joc i bones ocasions. Prokop ha marcat un slap que ha entrat net a la porteria madrilenya.

En el darrer tram de partit, el Majadahonda aprofitava un error defensiu per combinar davant del
porter finlandès que no podia fer res per aturar el gol i situar el marcador en 2-1. A partir d’aquí expulsions per les dues bandes, un 5 contra 3 per al Puigcerdà que no aconseguia el gol de l’empat per ben poc. I el tram final, l'equip ceretà retirava el porter del gel i Granell evitava un gol tirant-se sobre la porteria pròpia quan ja es cantava el gol en les grades madrilenyes. Finalment el Puigcerdà es quedava sense temps i amb la sensació d’haver perdonat les clares ocasions creades.

La nota positiva és el debut de dos joves jugadors de l’equip U17 al sènior, Lluís Llorens i Martí Monés.

Amb la derrota, el Puigcerdà queda en quarta posició amb 3 punts. Per darrere hi ha el Jaca amb un i per davant el Majadahonda i Barça amb 5 i Txuri Urdin amb 4. Aquesta setmana 'equip sènior tindrà descans.