Dissabte a les sis de la tarda es realitza la segona visita guiada a l'exposició Fons fotogràfic Josep Maria Esclusa. Una mirada al passat. De manera exclusiva, els assistents també podran realitzar una sortida amb taller fotogràfic pels carres de la ciutat, per constar el pas del temps a la capital urgellenca.
Les visites guiades a l'exposició estan dinamitzades per l'Espai Ermengol de La Seu, que aportaran informació tant de l'obra d'Esclusa i com de la ciutat dels anys 50 i 60, capturada a les imatges.

La mostra inclou 129 imatges inèdites, totes en blanc i negre. Un breu tast de l'ampli fons Esclusa que gestiona l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell. A més, les fotografies tenen una elevada qualitat artística i tècnica.
S'ha modificat la darrera visita guiada, serà el 17 d'octubre a les vuit del vespre. L'exposició es podrà visitar fins al 20 d'octubre.
El projecte s'ha finançat a través de fons públics procedents de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell, el Consell Comarcal, l'Ajuntament de La Seu, el Departament de Cultura, i entitats privades.

Parlen al vídeo: PILAR ALÁEZ, GUIA