El consell comarcal del Pallars Jussà a través de l’àrea de turisme impulsa la Taula de Treball on es compta amb representants del sector tan de l’àmbit públic com privat amb la idea de consolidar el turisme com a motor econòmic de la comarca. Aquesta iniciativa va començar fa 6 anys i actualment el turisme és un dels pols d’atracció de la zona.

En aquestes taules de turisme a banda de posar sobre la taula elements a tractar en comú i nous projectes conjunts, també es compta amb consultors que guien el sector amb les noves estratègies de mercat i línies a seguir per consolidar el turisme.

Des de l’ens comarcal es considera bàsic tenir aquestes taules com a punt de trobada dels diferents agents del sector turístic del Pallars Jussà per tal de poder fer créixer un turisme de qualitat i sostenible.

Parlen al vídeo: ANTONI FLORES, VICEPRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ