Una trentena de professionals del sector social del Pallars Jussà i Sobirà han participat en una jornada per treballar les habilitats de lideratge, creativitat, confiança i gestió emocional entre altres en un marc ben especial: el bosc de Peramea. Es tracta del projecte “Els set diàlegs amb la natura” i és la primera experiència formativa d’aquestes característiques que es fa a Catalunya mitjançant l’educació ambiental.

S’ha aplicat la metodologia My life design, el dibuix conscient de la nostra vida, i que consisteix en tres pilars fonamentals: el personal, la construcció de ponts amb l’ambient extern i finalment el grup, el procés de transformació social.
A més, la idea és que aquesta sigui la primera de moltes jornades.

També dins del projecte es va dur a terme dijous una conferència oberta a tothom sobre el perdó com a impuls del creixement personal i col·lectiu.

Parlen al vídeo: DANIEL LUMERA, DIRECTOR FUNDACIÓ MY LIFE DESIGN - ROSA FUMÀS, RESPONSABLE SERVEIS SOCIALS PALLARS JUSSÀ