La CUP, Endavant i Arran alcen la veu contra la candidatura dels Jocs Olímpics d'hivern Barcelona-Pirineus de l'any 2030. Ho fan amb una campanya que porta per lema 30 dies de festa ens suposaran 30 anys de misèries.
L'esquerra independentista del Pirineu exigeix al Govern transparència sobre com s'està treballant per optar a acollir l'esdeveniment esportiu.

A més, insta al govern a paralitzar les obres que, segons diuen, estan en marxa per poder celebrar els jocs.

L'esquerra independentista reclama un referèndum entre els veïns del territori pirinenc sobre la necessitat o no d'albergar aquests jocs omplímpics, d'acord amb la moció aprovada al Parlament de Catalunya 11 de juliol sobre la crisi ecològica i els conflictes ambientals i territorials.

Parlen al vídeo: PAU LOZANO, MEMBRE CUP-ENDAVANT