Desplaçament a Majadahonda amb moltes baixes i en un horari poc habitual, les 14:30h del migdia.
Després de la victòria de la setmana passada contra el Jaca, el CG Puigcerdà viatja aquest divendres a la nit cap a Madrid per intentar distanciar dissabte un rival directe en la lluita dels play off. Es notaran les absències dels jugadors lesionats, sancionats o que no faran el desplaçament per motius personals. Des del club calculen que es poden arribar a les 7 o 8 baixes.

Lluny de lamentar-se pels que no hi seran, l'equip sènior masculí no vol desaprofitar l'oportunitat de sumar tres punts més. Donarà l'oportunitat de debutar en la màxima categoria a dos jugadors de 16 anys: Llorens i Monés.

El Majadahonda aprofitarà les absències dels ceretans per aconseguir una nova victòria, després de perdre la setmana passada a la pista del Barça. Els madrilenys formen un equip jove però que no dona per perdut cap puck. A més, porta el segell inconfusible del seu entrenador, Carlos Gordovil.

La temporada passada, el CG Puigcerdà va guanyar un partit i en va perdre un altre en les seves visites a Madrid. Veurem, doncs, què passarà dissabte en la tercera jornada de lliga.