Des d'ara els veïns de Llívia disposen d'un nou casal d'avis situat al carrer del Raval, al nucli comercial de la població. L'ajuntament va decidir llogar un local cèntric per convertir-lo en un espai social i de lleure per a la gent gran, després que l'antic casal quedés en desús.

Es tracta d'un espai ampli, lluminós i equipat amb televisió, ordinador, taules i cadires, sofàs, llibres, revistes, jocs, una petita cuina i un bany adaptat.

L'horari d'obertura és de dilluns a dissabte de 10 del matí a 1 del migdia i de 3 de la tarda a 8 del vespre. El diumenge el casal obre de 10 a 1. A més, tots els dilluns a la tarda es fa un taller de memòria per millorar la capacitat cognitiva dels participants. L'ajuntament es planteja anar sumant més activitats i tallers per tal de dinamitzar l'equipament.

El lloguer mensual del local es situa al voltant dels 400 euros mentre que l'adequació de l'interior i el mobiliari han tingut un cost d'uns 30.000 euros, finançats pel mateix ajuntament.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA