Doble sessió d'entrenament del Cadí la Seu aquest dijous al Palau d'Esports abans de viatjar divendres al matí a Saragossa per assistir a la presentació de la Lliga Dia. Dissabte a la tarda les jugadores alt-urgellenques debutaran a la competició contra l'Ensino. El tècnic del Cadí, Bernat Canut, creu que l'equip està preparat, tot i que encara no es troba en la seva millor versió.

També preveu una lliga molt igualada, on una bona defensa serà determinant.

El club esperava l'arribada de la nord-americana Sidney Wiese per aquest dijous, tot i que finalment, serà diumenge, pel que no jugarà el primer partit de Lliga. La seva absència no serà un inconvenient per a l'equip.

L'Ensino, per la seva part, arriba amb bones sensacions al partit, després de guanyar la Copa Galícia davant el Celta per 63 a 58.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU