L’exposició de La Rebotiga de l’Arxiu, organitzada en motiu del desè aniversari de l’Arxiu comarcal del Pallars Jussà, i que va tancar portes el passat 15 de setembre, ha rebut durant els mesos que ha estat oberta més de 6000 visitants.
Aquest espai ha servit per rememorar 6 antics comerços de Tremp, els quals formen part de la història quotidiana del poble i de la memòria dels seus veïns i veïnes. Però també vol ser un exemple de la necessitat de preservar la documentació.

L’exposició es va inaugurar el passat 30 de març a l’Antiga Casa Palmerola de Tremp i durant aquests mesos s’ha fet visites teatralitzades per fer reviure la Fàbrica i Pastisseria Verdeny, Casa Montoliu, la botiga de robes i articles diversos El Paraiso Nuclear i els queviures i ultramarins Casa Pio, Casa Potau i Casa Palmerola, i els botiguers que dia rere dia hi havia darrere el taulell.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP