Cerdanya ja ho té tot a punt per acollir des de dimecres i fins diumenge la 3a edició de la Catalunya Bike Race, una cursa de bicicleta de muntanya que va néixer amb ganes de ser un referent a nivell estatal. El ceretà Josep Antoni Herminda és l'amfitrió de la prova i, també, qui dissenya els recorreguts. Seran un total de 203 quilòmetres repartits en quatre etapes, totes amb inici i final a Puigcerdà. Les etapes seran de 26, 63, 62 i 52 km i els ciclistes passaran per Guils, la Tor de Querol, la Molina, Masella, Urús, Meranges o Bellver.

Hi participaran un total de 750 ciclistes de fins a 26 nacionalitats diferents, com Alemanya, Argentina, Bolívia, Cuba, Finlàndia, Marroc, Nova Zelanda o Suècia. La nacionalitat més representada serà l'espanyola amb més de 500 inscrits, seguida de la francesa.
El ciclista del KROSS RACING TEAM, Sergio Mantecón,parteix com a favorit i ho fa per mèrits propis. Arriba a Puigcerdà preparat per tancar la temporada amb èxit.

En la seva tercera edició, la Catalunya Bike Race està aprovada per la Unió Ciclista Internacional (UCI) de categoria XCS 2, que atorgarà punts de classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.