Compromís X Pirineu acusa el president del consell Comarcal de l'Alt Urgell, Miquel Sala, de coacció a la seva portaveu, Carlota Valls. Pel que el grup demana la dimissió immediata de Sala al capdavant del consell pel seu comportament.

Segons va assegurar la portaveu del grup en roda de premsa dimarts al vespre a les portes del Consell Comarcal acompanyada de tots els edils de la comarca, els fets van ocórrer després del ple del Consell Comarcal del dia 12 de setembre, quan Sala li va demanar reunir-se.

La moció a la qual fa refèrecia és la que Compromís va presentar contra l'externalització dels menjadors escolars de la comarca, després que el consell hagi plantejat la possibilitat de treure'n la gestió a concurs.
El portaveu de Compromís X LA Seu, Òscar Ordeig, contempla la possibilitat de presentar una moció de censura contra el president del consell comarcal. Miquel Sala, per la seva part, no va voler fer declaracions.

Parlen al vídeo: CARLOTA VALLS, PORTAVEU COMPROMÍS X PIRINEU