La setena edició de la Buff epic Trail de la Vall de Boí que se celebrarà al mes de juliol acollirà els Campionats del Món d’Skyrunning 2020. Un esdeveniment d’àmbit internacional que s’inclourà dins del Buff Mountain Festival dels dies 9 al 12 de juliol.
Una decisió de la Federació Internacional d’Skyrunning perquè a la Vall de Boí l’avalen l’organització de nombrosos campionats del món els darrers anys.
Els Campionats del Món de Skyrunning inclouen la Ultra de 65 km, la Marató de 42 km i el quilòmetre vertical, a més de curses obertes als aficionats. Les inscripcions a les proves són limitades i s’obren aquest dimecres 25 de setembre al web del festival a partir de les 10 del matí.
El Buff Mountain Festival, marc dels Campionats del Món d’Skyrunning 2020, és el Festival d'esport i muntanya més important del sud d'Europa amb prop de 17.000 visitants i més de 4.000 participants en les diferents proves, que a més es complementen amb activitats esportives, culturals i gastronòmiques.