L’Epicentre, el centre de visitants del Pallars Jussà i del Geoparc Conca de Tremp-Montsec tanca la temporada d’estiu amb un balanç de visites a l’equipament turístic molt semblant a la temporada passada i es destaca l’increment gradual que ha tingut des de que es va obrir.

El perfil de visitant de l’equipament és majoritàriament familiar i parelles.
Pel que fa a la funció d’oficina de turisme, les consultes han baixat un 8% respecte l’estiu passat i les temàtiques recurrents segueixen sent el senderisme i les activitats de natura.

També es remarca el coneixement cada dia més estès entre els visitants sobre que és territori geoparc, ja que molts dels que venen ja coneixen el geoparc o saben que la geologia és un tema diferencial de la zona.

Parlen al vídeo: RAMON IGLESIAS, TÈCNIC TURISME PALLARS JUSSÀ