L'església romànica de Santa Maria de Talló a Bellver acollirà aquest diumenge 29 de setembre la Trobada de Corals de Cerdanya, que enguany arriba a la 20a edició. Hi participaran un total de 9 conjunts: la coral de la Capella de Santa Maria de Puigcerdà, Cerdanya Canta, Cor Signum, Carol en Musique, Flor de Neu, A4 Cors, la Coral de Bellver, el Conjunt Vocal i Consonant i el Grup Coral de l'Escola de Música Issi Fabra.

Cada coral oferirà tres cançons del seu repertori habitual i els assistents podran escoltar, doncs, tant peces tradicionals i com actuals. En acabar, tots els cantaires interpretaran Els goigs i els Segadors.

La Trobada de Corals de Cerdanya és una cita consolidada que no ha perdut força i representa una jornada d'intercanvi entre totes les formacions. Les dimensions i la bona acústica de l'església, que data del segle XI, garanteix un concert de qualitat. Aquest, començarà a les 18h i l'entrada serà lliure.