Puigcerdà ha acollit aquest diumenge el segon concurs Inter-Races de gossos pastor, que ha comptat amb 8 participants de diferents punts de Catalunya. Cadascun d'ells ha tingut 15 minuts per fer la prova, que han conegut just abans de començar.

Es tracta d'un concurs on hi poden participaran gossos de diferents races. Això sí, han de ser gossos que guarden ovelles, com el border collie o el gos d’atura.

Els concursos inter-races de gossos pastors són molt populars a Europa però menys aquí. És per això que els seus organitzadors esperen poder consolidar aquesta prova a Cerdanya. De fet, l’any vinent esperen organitzar una lliga que es disputarà a diferents poblacions catalanes.
El primer premi ha estat per Armand Flaujat i el seu gos Tea vinguts del Baix Camp, el segon premi s'ha atorgat a Esteve Rivero i la gossa Yutha de Bellver de Cerdanya i el tercer premi se l'ha emportat Pol da Silva i el gos Scoth, del Vallespir.
A banda del concurs, també s'ha organitzat una demostració de treball amb oques, un dinar popular, un mercat artesanal i música en viu.

Parlen al vídeo: ESTEVE RIVERO, COORGANITZADOR