El CG Puigcerdà no ha deixat escapar cap punt en el primer enfrontament de la temporada a casa. Els ceretans han lluitat fins al final contra el CH Jaca i han deixat el marcador 3-2. Davant d'un gran nombre d'aficionats, l'equip sènior masculí ha saltat al gel amb l'equip pràcticament al complet, a excepció de les dues baixes per lesió. Els dos equips pirinencs han ofert un bon espectacle amb moltes ocasions i algunes accions polèmiques. S'ha demostrat, doncs, la igualtat d'aquests dos conjunts aquesta temporada.

En el primer període, els de Cerdanya no han sabut aprofitar les 4 superioritats que han tingut i els porters han estat els jugadors més destacats d'ambdós equips.
Ja en el segon temps, arribant a l’equador del partit, l’equip local ha anotat dos gols en poc més d’un minut. Primer del davanter eslovac Prokop i pocs instants després de Muñoz.
Però el CH Jaca no estava disposat a entregar tan aviat el partit i ha entrat en el tercer temps disposat a igualar l'enfrontament. Després de no aprofitar una superioritat de 5 minuts per una expulsió al vestidor, una jugada per l’esquerra de l’atac aragonès ha acabat amb un gran gol del seu davanter González. Mentrestant el Puigcerdà anotava el tercer de la mà de Tona, aprofitant un rebuig. Tot i tenir ocasions per marcar, el CH Jaca no ha estat capaç de batre el porter Tornqvist fins a pocs segons del final, quan el mateix González ha anotat de nou aprofitant una superioritat doble.
Però ja no quedava temps i el marcador al final del partit ha estat de 3 gols a favor del Puigcerdà i dos per als aragonesos. Així, doncs, tres primers punts que sumen els ceretans.
La nota negativa del partit ha estat el trencament de lligaments de Marc Paul, que l'apartarà del gel un temps.
Per altra banda, el recent creat equip sènior femení del club ha debutat diumenge contra el Sumendi. Han caigut per 12 a 1. Malgrat el resultat, el conjunt aspira a seguir millorant en els propers enfrontaments i a comptar amb més jugadores que facilitin les rotacions.