Joan Llimiñana guanya el premi d’honor al Quinzè concurs fotogràfic Indrets de la Vall Fosca, en el qual es pretén donar a conèixer racons desconeguts de la vall.

Joan Llimiñana ha remarcat que la fotografia de paisatge i natura és la forma d’expressió de gaudir del moment, de la connexió amb la naturalesa.
Un concurs que enguany ha comptat amb 102 fotografies presentades, de les diferents temàtiques: paisatges, feines, pobles i patrimoni, i fauna. Això sí, totes relacionades amb la Vall Fosca. De manera que és un reclam turístic perquè porta gent d’arreu a captar les imatges.

L’entrega de premis ha comptat amb la presència de Francesc Mauri que ha destacat la contribució de la Vall Fosca, amb la producció d’energia elèctrica, una forma de produir energia renovable i lluitar contra el canvi climàtic.

Parlen al vídeo: JOAN LLIMIÑANA, GUANYADOR PREMI D’HONOR - NEUS BURGUÈS, TINENT ALCALDE TORRE DE CAPDELLA