El Servei de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal de la Cerdanya i el Servei d’Acollida de l’Ajuntament de Puigcerdà, amb el suport de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i del Fons Social Europeu, enceten una nova edició dels cursos adreçats a persones estrangeres.

El curs Mòdul C: Coneixement de la Societat Catalana, del seu Marc Jurídic i de l’Entorn (15h) tindrà lloc del 8 al 24 d’octubre els dimarts i dijous de 19:00h a 21:00h, el dijous 24 de 18:00h a 20:00h i dimecres 23 d’octubre de 9:30h a 12:30h al Consell Comarcal de la Cerdanya. El curs Mòdul B: Coneixements Laborals (15h) està previst que es realitzi al mes de novembre.

La realització d’aquests cursos tenen validesa jurídica en els processos d’estrangeria i són gratuïts. Les inscripcions es poden fer des del 23 de setembre i fins al 2 d'octubre a Serveis Socials del Consell Comarcal de la Cerdanya, al C/ Alfons I de Puigcerdà.