Dissabte ha tingut lloc la tercera edició del networking "Arrela't a l'Alt Urgell" a la qual han participat 18 persones. La jornada ha tingut com a objectiu trobar solucions al futur professional dels joves a la comarca. En aquesta edició s'ha utilitzat un format innovador, l'hackató.

El mètode de treball emprat ha estat el design thinking, que posa al centre l'usuari.

Els participants a través de les activitats han posat en comú les necessitats i les barreres dels joves per treballar a l'Alt Urgell.

Al final de la jornada, s'han aportat les claus perquè els joves puguin tenir una oportunitat laboral a la comarca.

La Direcció General de Joventut a través de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha impulsat la jornada, conjuntament amb el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, en el marc del projecte de cooperació Leader Odisseu.

Parlen al vídeo: DAVID RIBES, DINAMITZADOR DE L'ACTIVITAT